Home

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over Leids Danscentrum U zoekt een leuke en gezellige dansschool met een gemoedelijke sfeer, dan kunt u niet om het Leids Danscentrum / Evert Castelein heen.

Dansschool Evert Castelein, de grootste dansschool in de regio, is ruim 70 jaar een begrip in Leiden en omstreken. Sinds 2004 gaan wij verder onder de naam Leids Danscentrum.

Het dansteam van het Leids Danscentrum ( Erik en Monique ) verzorgen al ruim 20 jaar met 
veel plezier en enthousiasme danslessen. Ons Dansteam bestaat uit gediplomeerde en gerespecteerde dansdocenten bij wie de kwaliteit van de danslessen hoog in het vaandel staat.

Met een totale oppervlakte van meer dan 600m2 en een dansvloer van ruim 350m2 heeft u bij ons alle ruimte om te dansen.

Graag verwelkomen we u als nieuwe cursist. Kom en geniet van onze danstechnieken, gastvrijheid, gezellige dansavonden en de fantastische service die wij u verlenen.

Waarom zijn wij anders?

– Wij beschikken over een zeer ervaren dansteam

– Wij bieden u ruim 300 m2 aan professionele dansvloer

– Wij zijn de goedkoopste; prijs en kwaliteits-verhouding

– Wij bieden u een persoonlijk begeleiding om uw dansdoelen te behalen

Leiden, Leiderdorp, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Lisse, Zoetermeer, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar, Voorhout, Sassenheim, Oegstgeest